Om byrået

Velkommen til Orkdal Begravelsesbyrå

Orkdals eldste begravelsesbyrå som dekker Orkdal, Agdenes, Snillfjord og Meldal i hovedsak men kan også hjelpe i andre kommuner hvis ønskelig. Alle som jobber hos oss er utdannet i tråd med bransjens krav til standard som og kan ta hånd om alle praktiske sider ved gravferd.

Vi har kontor og samtalerom på Orkanger i samme huset som Orkdal Blomster, men vi kommer gjerne hjem til dere for samtale dersom det er ønskelig. Vi er ofte ute så det beste er å kontakte oss på telefon for å gjøre en avtale på forhånd.

Historien vår

Orkdal Begravelsesbyrå ble etablert på 50-tallet av Sverre og Gunvor Hoff og har eksistert siden med forskjellige eiere frem til Vigdal Begravelsesbyrå tok over i 2004. Orkdal Begravelsesbyrå har i dag sju årsverk tilknyttet bedriften. Byrået eies av Ola R. Vigdal og Ragnar Vigdal som begge også jobber i byrået til daglig sammen med Ingrid Syrstad, Mette Vigdal, Ingrid Buseth, og Thomas Rokseth.

Vi som arbeider i Orkdal Begravelsesbyrå gjør vårt beste for at de pårørende skal oppleve at deres møte med oss blir ivaretatt på en medmenneskelig og respektfull måte. Vår lange erfaring med mennesker i sorg har lært oss mye om nærhet og omsorg. Vi har langt erfaring med gjennomføring av gravferd og de forskjellige tradisjoner uavhengig av trossamfunn.